15 jaar geleden werd onze KLJ opgericht, en om te vieren dat wij nog steeds een bloeiende en groeiende KLJ zijn, die ondertussen is uitgegroeid tot één van de grootste KLJ’s van Vlaams-Brabant organiseren wij op zaterdag 27 april vanaf 15u00 een groot feest, waarop letterlijk iedereen welkom is!

Op dit 15-jarig jubileum zullen onze leden en hun vriendjes zich in geen geval vervelen, dankzij meerdere springkastelen, volksspelen, schminksters, een speleobox, een rodeostier…

Een beetje dorst of een hongertje gekregen van al dat spelen? Geen probleem! Wij voorzien meerdere drank- en eetstandjes met voldoende ruime keuze.

Op 27 april ging dit heuse feest door. Jong en oud hebben genoten van de festiviteiten waarbij iedereen meer dan welkom was. Na het spannende kubb-toernooi, de gewaagde schijt-je-rijk-wedstrijd, het hilarische komedie-optreden, de geweldige optredens van de twee lokale bandjes en de waanzinnige feestjes van de twee DJ's kunnen wij als leidingsploeg dan ook terugkijken op een geslaagde viering van ons 15-jarig bestaan. 

Aan alle aanwezigen: een dikke merci!

Foto's van deze geweldige dag zijn te vinden op onze facebookpagina!

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now